کلید سازی شهرک طالقانی در اسلامشهر

کلید سازی شهرک طالقانی در اسلامشهر
با سابقه ترین کلید سازی سیار شهرک طالقانی در اسلامشهر
0
(0)

همه ما می دانیم که کلید سازی از با اهمیت ترین مشاغل خدماتی است. این شغل در هر شهری با توجه به نوع معماری ساختمانی و کاربرد های شهری ارائه خدمات می دهد. کلید سازی شهرک طالقانی در اسلامشهر هم با توجه به نیاز ها و کاربری هایی که در این شهر وجود دارد تعیین می شود. این شهر با توجه به ظرفیت هایی که دارد یکی از بهترین بستر ها را برای شغل کلید سازی فراهم می کند. رونق اقتصادی در شهرک طالقانی در حال توسعه است و این امر شامل شغل کلید سازی اسلامشهر و واوان هم می شود. در ادامه با هم اهمیت شغل کلید سازی و تاریخچه کلید سازی را با هم بررسی می کنیم تا ببینیم این شغل در گذر تاریخ چه مسیری را طی کرده است.

آشنایی با کلید سازی شهرک طالقانی در اسلامشهر

در استان تهران شهرستان های مختلفی وجود دارد که راه ارتباطی آن ها فراهم است. شهرستان اسلامشهر هم یکی از شهر های اطراف تهران است که محله های مختلفی را دارد. کلید سازی شهرک طالقانی در اسلامشهر در سطح خوبی قرار دارد و هم تراز با سایر محله ها در این شهر است. محله شهرک طالقانی از نظر جغرافیایی از طرف شرق به بزرگراه سردار سلیمانی محدود شده است. این محله در مجاورت محله های شهرک انبیا و شهرک الله اکبر قرار دارد.

بیشتر بخوانید:  کلید سازی اندیشه فاز3

تاریخچه کلید سازی در ایران

اگر چه این مطلب در ارتباط با کلید سازی شهرک طالقانی است؛ اما در کنار این موضوع گریزی هم بر تاریخچخ کلید سازی خواهیم داشت. در ایران شغل کلید سازی تاریخچه ای طولانی دارد. این شغل در حدود شش قرن قبل از میلاد در ایران وجود داشته است. از زمانی که به وجود مفرغ و آهن پی برده شد، کلید سازی به اشکال مختلفی به وجود آمد و سیر تکاملی خود را تا به امروز گذراند. اما قاعده کلید سازی از نظر علمی و به شکل تخصصی در سال 1785 میلادی توسط استاد مهرداد در اصفهان کشف شد. می توان گفت تاریخچه کلید سازی در ایران به شکل تکامل یافته به حدود 130 سال پیش برمی گردد. در حالتی که این تاریخ ها همگی درست باشند، باز هم می توانیم بگوییم که کلید سازی در ایران شغلی دارای قدمت طولانی و تاریخی است.

ایرانیان چگونه با صنعت کلید سازی آشنا شدند؟

بر اساس آثاری که از سفرنامه ها و دست نوشته های مکتوب از تاریخ نویسان به جا مانده است؛ نخستین آشنایی کلید سازان با تحولات و انقلاب صنعتی در اروپا در قرن نوزدهم میلادی شروع شد. روش هایی که در امروزه در کلید سازی شهرک طالقانی هم کاربرد دارد همه برگرفته از همان دوران است. در ایران تا سال 1306 قمری شبکه های کلید سازی و سیستم های امنیتی به شکل امروز بین مردم رایج نبوده و قفل و کلید ها بیشتر برای مکان های خاص و کاخ پادشاهان و کارخانه ها و انبار ها استفاده می شده است. در زمان ناصرالدین شاه قاجار، مسافرت هایی به اروپا انجام شد و با دیدن شبکه های قفل و کلیدی، این صنعت کم کم به ایران هم راه پیدا کرد. البته ناصر الدین شاه بیشتر به چشم تشریفات و مدرن سازی به این مسئله نگاه می کرد و دستور داد تا شبکه کلید سازی در ایران هم اجرا شود.

بیشتر بخوانید:  کلید سازی فرودگاه امام

گسترش کلید سازی شهرک طالقانی در اسلامشهر

با وارد کردن دستگاه کلید سازی در ایران در ابتدا تمام کاخ های سلطنتی مجهز به دستگاه قفل و کلید شدند. کلید سازی در دربار شکل گرفت و روزانه بین سه تا پنج عدد کلید ساخته می شد. دستگاه هایی که در کلید سازی شهرک طالقانی در امروز به کار می روند شکل تغییر یافته و پیشرفته ی همان دستگاه ها در آن دوران هستند. در سال های بعد، در دوره سلطنت مظفرالدین شاه هم دستگاه های جدید تری به کشور وارد کردند و کلید سازی در ایران گسترش پیدا کرد. این گسترش تا جایی ادامه پیدا کرد که منجر به ساخت کارخانه کلید سازی در ایران شد. اولین کارخانه کلید سازی در ایران هم توسط امین الضرب افتتاح شد.

هنر قفل سازی در کلید سازی شهرک طالقانی در اسلامشهر

از آن جا که هنر برای مردم ایران اهمیت ویژه ای دارد، در هر چیز ورود پیدا کرده و آن را به شکوه و جلال می رساند. در صنعت قفل سازی هم با ورود هنر، قفل سازی شکل دیگری به خود گرفت. کلید سازی شهرک طالقانی در اسلامشهر هم با بهره گیری از آثار هنرمندان قدیمی می تواند به رونق کسب و کار خود بیفزاید. این صنعت از گذشته وجود داشته و هنرمندان با وام گرفتن از طرح های پیشین، از اشکال حیوانی و انسانی بهره می گرفتند. در قفل سازی تاریخی در ایران چند مدل از قفل سازی وجود دارد:

  • قفل های ثابت نوع اول هنر قفل سازی: این مدل از قفل ها شامل موارد مختلفی مثل قفل های کلون، کلون دان و قفل های پخش شو هستند.
  • قفل های فلزی نوع دوم هنر قفل سازی: این مدل از قفل سازی هم در قالب قفل های فنری که کلید پیچی دارند ارائه می شود. همچنین قفل های فنری با کلید فشاری، قفل های لوله ای با کلید پیچی و همینطور قفل های بی کلید(قفل رمز) هم از انواع دیگر آن است.
  • قفل های تزیینی نوع سوم هنر قفل سازی: این نوع از قفل ها برای درب های بزرگ ساخته می شود و جنبه تزینی به قفل می دهد. در ساخت این قفل ها معمولا از هنر فلز کاری و قلم زنی هم می توان استفاده کرد.
بیشتر بخوانید:  کلید سازی بلوار سردار جنگل واوان

یک نکته مهم در رابطه با کلید سازی شهرک طالقانی در اسلامشهر

از آن جایی که کلید سازی شهرک طالقانی در اسلامشهر در حال توسعه و رشد است می توان این مورد را هم در نظر گرفت که بخشی از کار به قفل سازی تاریخی اهمیت دهد و در ادامه گسترش صنعت قفل سازی تزیینی و گسترش هنر باشد. برا اساس اسناد موجود هنر قفل سازی از زمان ساسانیات در ایران وجود داشته و در زمان های مختلف به صنعت تبدیل شده و تغییر کرده است.

سخن پایانی

کلید سازی شهرک طالقانی در اسلامشهر ظرفیت بسیار بالایی برای پیشرفت دارد. این شغل در شهرستان هایی مثل اسلامشهر می تواند به یکی از شغل های پر رونق تبدیل شود.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.