اگر کلید در قفل شکست چجوری درستش کنیم؟
برای هر کسی ممکن است پیش بیاید که برای کلید و قفل خانه یا محل کارش مشکل پیش بیاید. در این مطلب قرار است به این موضوع بپردازیم که اگر کلید در قفل شکست چجوری درستش کنیم. یکی از بد ترین اتفاقاتی که برای هر کسی ممکن است بیفتد این است که کلید در قفل بشکند. این مشکل ممکن است به علت های مختلفی رخ دهد. برای این که بتوانیم کلیدی که در قفل شکسته یا گیر کرده را دربیاوریم، روش های مختلفی وجود دارد. هر کدام از این روش ها ممکن است ابزار های مختلفی نیاز داشته باشد. در صورتی که این ابزار ها در دسترس شما باشد، خودتان می توانید اقدام به درست کردن کلید بکنید. تا انتها ما را همراهی کنید تا ببینیم در کلیدسازی واوان و اسلامشهر چه روش هایی برای حل مشکل وجود دارد.
- اگر کلید در قفل شکست چجوری درستش کنیم؟
- اهمیت دانستن اطلاعات برای شکستن کلید
- در روش اول از انبردست و دم باریک کمک بگیرید
- در روش دوم با کمک اره مویی این کار را انجام دهید
- در روش سوم از پیچ گوشتی کمک بگیرید
- در روش چهارم کمی ریسک کنید
- در روش پنجم از دریل کمک بخواهید
- در روش ششم از سیم الکترود کمک بگیرید
اهمیت دانستن اطلاعات برای شکستن کلید
قفل های مکانیکی در حالتی که با قفل های دیجیتال مقایسه شوند، مشکلاتی را به همراه خواهند داشت. در صورتی که کلید در قفل شکست می توانیم با روش های مختلفی آن را حل کنیم. دانستن این روش ها برای کسانی که از قفل های مکانیکی استفاده می کنند لازم است. روش های مختلفی بیرون آوردن کلید از قفل، به این بستگی دارد که چه مقدار از کلید در قفل باقی مانده است؛ و یا کلید چگونه در قفل شکسته است. اما یک نکته در تمامی این روش ها قابل اهمیت است و آن این است که قبل از انجام هر کاری قفل را روغن کاری کنید. برای انجام این روش ها شما نیاز به انبردست، دم باریک، سیم یا سوزن، موچین و پیچ گوشتی دارید.
در روش اول از انبردست و دم باریک کمک بگیرید
در صورتی که کلید در قفل شکست شما با یک انبردست و دم باریک می توانید مشکل را حل کنید. این روش برای زمانی است که کمی از کلید در بیرون قفل باقی مانده باشد. در این جا انبردست می تواند به کمک شما آمده و مشکل را حل کند. برای این کار با دم باریک نوک کلید را بگیرید و در جهت عقربه های ساعت آن را بچرخانید. کمی تکان دهید تا کلید خارج شود. بعد از آن تلاش کنید تا در باز شود. برای این کار یک دست خود را روی قفل قرار دهید و دست دیگرتان را روی دم باریک گذاشته تا بتوانید کلید را خارج کنید. بعد از این که کلید را خارج کردید تلاش کنید تا در باز شود. فقط در حین انجام این کار باید مراقب باشید که کلید درون قفل نشکند. لازم به ذکر است این کار را می توانید با موچین انجام دهید.
در روش دوم با کمک اره مویی این کار را انجام دهید
اگر در خانه شما کلید در قفل شکست، می توانید از تیغه اره مویی هم کمک بگیرید. اگر در خانه خود اره مویی یا اره منبت کاری دارید برای بیرون آوردن کلید از آن استفاده کنید. اره مویی به این دلیل که دندانه های بسیار ریزی که دارد می تواند به دندانه های کلید سرشاخ شده و کلید را بیرون بکشد. اگر اره مویی شما بزرگ است می توانید بخش از اره را بریده و با انبردست اره را وارد قفل کنید.
در روش سوم از پیچ گوشتی کمک بگیرید
اگر کلید در قفل شکست و کلید به طور کامل درون قفل بود و هیچ قسمتی از آن بیرون نماند، باید از پیچ گوشتی کمک بگیرید. در این حالت ممکن است کار کمی سخت تر شود. برای این کار باید پیچ گوشتی را وارد قفل کنید و مثل بازکردن یا بستن پیچ در قفل تکان دهید و بگردانید تا درب قفل شده باز شود. یادتان باشد که برای باز شدن درب تلاش کنید و هدفتان صرفا بیرون آوردن کلید نباشد. پیچ گوشتی را به آرامی به به سمت سوراخ کلید ببرید و تلاش کنید تا درب بدون هیچ آسیبی باز شود. اگر در شرایطی هستید که عجله دارید و باید فورا محل را ترک کنید، درب را با همان شکل با پیچ گوشتی ببندید و بعدا اقدام به تعمیر قفل بکنید.
در روش چهارم کمی ریسک کنید
در صورتی که در خانه شما کلید در قفل شکست و آدم ماجراجویی باشید، می توانید کمی ریسک کنید و از چسب قطره ای کمک بگیرید. برای این کار باید دقت زیادی داشته باشید. کمی چسب قطره ای را به سر یک سیم نازک یا سوزن لحاف دوزی بزنید و وارد قفل کنید. بعد از این که وارد کردید کمی صبر کنید تا سوزن یا سیم وارد شده به کلید بچسبد و خشک شود. بعد از این که از خشک شدن آن مطمئن شدید، سیم یا سوزن را به آرامی بیرون بکشید تا کلید شکسته شده هم همراه با آن بیرون بیاید. دقت داشته باشید که از چسب زیاد استفاده نکنید چون ممکن است سیم و کلید با هم به قفل چسبیده و در داخل قفل گیر کنند.
در روش پنجم از دریل کمک بخواهید
در صورتی که کلید در قفل شکست و هیچکدام از روش های قبلی جواب نداد؛ همچنین دوست نداشتید که هزینه کلید ساز بدهید می توانید از دریل کمک بگیرید. اما نکته ای که وجود دارد این است که با استفاده از دریل، قفل شما غیر قابل استفاده خواهد شد. باید در نظر بگیرید که مته ای که می خواهید با آن کلید را به بیرون بیاورید باید بسیار نازک باشد.
در روش ششم از سیم الکترود کمک بگیرید
این روش هم برای زمانی است که کلید در قفل شکست و شما خودتان می خواهید اقدام به بیرون آرودن کلید بکنید. دو عدد سیم را طوری وارد قفل کنید تا به دندانه های شکسته گیر کند و سرشاخ شود. طوری عمل کنید که کلید کمی از قفل بیرون بیاید. بعد از آن دوباره همین کار را انجام دهید شکسته های کلید کاملا بیرون بیاید. در جریان باشید که این کار با چند بار تکرار عملی می شود و شما باید آن را در هر مرحله تکرار کنید تا آرام آرام بیرون بیاید.
سخن پایانی
در صورتی که کلید در قفل شکست و شما با هیچ کدام از روش های فوق نتوانستید کلید را بیرون آرید حتما از کلید ساز کمک بگیرید تا آسیبی به قفل و درب شما وارد نشود.
چقدر این پست مفید بود؟
روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0
تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.